SZCHPH
SZCHPH
Titko Jozef

Autor: Ľubomír Hovančík

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

LB
Ladislav Bačo
19.03.2012, 21:10
Tiež sa pripajám ku gratulantom a hlavne zdravie a pohodu pri holubarení ako aj v rodinnom živote.
TB
Tibor Balogh
19.03.2012, 11:47
Všetko najlepšie vela zdravia, šťastia a pohody pri holuboch praju Jožkovi Titkovi kamarat Štefan Varagya a Balogh T z Nových Zámkov.
PO
Pavel Ostrolucký
19.03.2012, 08:42
Srdečný pozdrav prajem všetkým Jozefom a Jožkovi Titkovi hľavne veľa zdravia, šťastia, rodinnej pohody dobrú sezónu a odchov v r. 2012 a na tie traktorčeky veľa náhradných dielov a šťastie v práci.
RM
Robert Molnár
19.03.2012, 07:18
Aj ja sa pripájam ku gratulácií a všetko dobré k meninám by som chcel zaželať ešte dvom Jozefom a to Jozefovi Kasanovi a Ing. Jozefovi Fekiačovi.
PM
Peter Matalík
19.03.2012, 06:59
Všetko naj,hlavne zdravie prajem Tebe ako aj susedovy J.Huňadýmu aj ostatným Jozefom v ZO ,OZ .
DP
Dušan Petro-Monocký
18.03.2012, 22:34
Všetko najlepšie prajeme,nech ešte dlhe roky rozdavaj pozitivnu energiu všade kde len prideš,hlavne medzi nami holubarmi,holubky nech ti robia aj nadalej radost,spokojnost v rodine a v živote celkovo praju Dušan a Marcel Petro-Monocky.
František Šimko
18.03.2012, 20:42
Všetko dobré k Tvojim sviatkom , aby vždy keď niekde prídeš holubári vstavali a podavali ti ruku , lebo neviem čím to je ale si jedným z mála ktorému nezavidia , ktorému skôr praju čo je v dnešnej dobe takmer neskutočné. Aby si rozdal ešte veľa dobrých holubov , a ešte viac dobrých vychoval , lebo keď budeš mať ty budeme mať aj my. Že Jožku? To ti praje Feri.
EB
Eduard Buček
18.03.2012, 20:42
Jozef všetko najlepšie k narodeninám a menám . Prajem Ti veľa úspechov a zdravia.
JK
Július Krško
18.03.2012, 20:03
Ja chcem predovšetkým popriať všetko najlepšie dnešným Eduardom, veľa zdravia, rodinnej pohody, a nemenej chovateľských úspechov. Samozrejme aj ja sa pripájam ku gratulácii všetkým Jozefom.
IO
Ivan Oravec
18.03.2012, 19:27
Jozef Titko na TV JOJ r2010 http://pezinok.euweb.cz/titko.htm
JZ
Ján Zajac
18.03.2012, 19:10
Veľa šťastia , milý Jožo, želáme Ti v mene Božom. Veľa lásky , milý Jožko, prajeme Ti veľa bozkov. Veľa zdravia , milý Jozef , Nie že Ťa dnes hodí o zem.
VS
Vladimír Sudor
18.03.2012, 18:00
Taktiež sa pripájam ku gratulácii.Jozef nech Ti holúbky robia radosť.
ĽH
Ľubomír Hovančík
18.03.2012, 17:55
Všetko najlepšie k dnešným narodeninám a zajtrajším meninám pevné zdravie, veľa šťastia, lásky a rodinnej pohody Ti prajem s celou rodinou.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.